Klantbeoordelingen

Wat onze klanten zeggen.

Klant reviews 

Hieronder kun je je mening kwijt over Zuidgevelonderhoud. Klik op de link "laat een review achter" om een beoordeling te schrijven.

Door een huis in onze wijk dat onder handen werd genomen door Zuidgevelonderhoud werden wij geattendeerd op dit bedrijf. Na oriëntatie op hun website besloot ik offerte aan te vragen. Al snel kreeg ik een reactie van Will Curfs voor een oriënterend gesprek. Ook de offerte volgde snel. De prijs en voorwaarden waren beter als bij een concurrent maar ook de startdatum was heel bepalend voor onze keuze. Nog geen 6 weken na ons 1e contact stonden de steigerbouwers voor onze deur. Het team van Zuidgevel kwam iedere dag stipt om 8 uur en werkten hard door. Aan het eind van de dag werd alle puin netjes opgeruimd en door hen afgevoerd. De mannen waren vriendelijk,  joviaal maar heel correct en alle afspraken werden keurig nagekomen. Voor het stralen werden ramen en deuren netjes afgeplakt om schade te voorkomen.  Wij waren zeer verrast door de helderrode kleur van de stenen na het stralen. Ook het voegwerk is veel beter gedaan dan het ooit was. Kortom we zijn dik tevreden over het werk dat Zuidgevelonderhoud heeft geleverd!
Fam. Bosch juli 31, 2021
Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die Zuid Gevelonderhoud voor ons uitgevoerd heeft. In het begin waren de oriënterende gesprekken en adviezen van dhr. Will Curfs m.b.t. de renovatie van de gevels voor ons zeer leerzaam en hebben ons zeker geholpen de juiste beslissingen te nemen. De afgesproken werkzaamheden - gevels reinigen, voegen uitkappen en opnieuw voegen, gevels deels geverfd - zijn uitstekend uitgevoerd en het resultaat mag er wezen. Ook prijstechnisch kunnen wij dit bedrijf zonder meer aanbevelen. De beste klanten zijn tevreden klanten, Zuid Gevelonderhoud, dat is jullie gelukt!
Robert Göttgens juni 20, 2021
Gevelreiniging, uitkappen voegen, nieuw voegen en impregneren. Prima werk gemaakt en alles schoon opgeleverd. Dit bedrijf aan te raden.
Rybakowski juni 18, 2021
Geweldig bedrijf. Dhr. Wil Curfs gaf ons hele goede voorlichting en adviezen. Werknemers waren zeer vriendelijk en zeer actief. Een leuk team, waar ook mee gelachen kon worden. Alle rotzooi werd meegenomen, werkterrein iedere keer netjes achtergelaten. Alle voegen van het huis , garage en achtermuur uitgekapt, opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Ook zijn er nieuwe vensterbanken geplaatst. Resultaat: geweldig. Geweldig bedrijf en hard werkende medewerkers
Wil Vergoossen juni 05, 2021
Wij hebben de achtergevel laten stralen en het resultaat is prachtig geworden , heel netjes gevoegd en tevens laten impregneren. De gevel is als nieuw. Dit bedrijf is echt een aanrader en niet duur, hele fijne communicatie met Will en afspraken worden netjes nagekomen. Zij verdienen een dikke 10!
John april 22, 2021
Top. Bij de bezichtiging was Wil duidelijk en kwam met goede adviezen. De manschappen waren vriendelijk en werkten zeer netjes. Na het stralen zag het huis er heel anders maar supermooi uit, de voeg werd uiteindelijk gebroken wit nadat er een paar proef voegen gezet waren. Het werk ziet er strak en mooi uit. Wil kwam afspraken goed na ,dit na onderling overleg. Bedankt voor het top werk
v Laren april 20, 2021
Alle afspraken vanaf eerste contact tot en met oplevering zijn perfect nagekomen door Wil en zijn mannen. Wil heeft ons tussentijds ook goed op de hoogte gehouden van de planning. Het resultaat is daarnaast helemaal TOP. Alsof we een nieuw huis hebben. Bedankt en een echte aanrader.
Guido Delahaije april 17, 2021
Nog nooit hebben wij zo'n positieve feedback gehad als op het reinigen van de gevel door Zuidgevelreiniging. Niet alleen heeft de gevel weer een mooie frisse kleur, ook de kwaliteit van het voegwerk is veel beter als er voorheen in zat. En dat voor twee derde van de prijs van de concurenten ! RESPECT.
Richard Blezer april 05, 2021