Nieuws / blog

Lees wat er speelt

Optrekkend vocht in de muren kan voor veel irritatie zorgen. Daarnaast tast het op den duur de muur aan, trekt het ongedierte en schimmels aan en is het gewoon ontsierlijk. Het is dus raadzaam om optrekkend vocht te bestrijden. Bij ABC ADAMAS hebben ze de perfecte oplossing om vocht in de muur te behandelen: Vochtstop.

Vochtstop is namelijk een silane/siloxane cream die in een vochtige muur of een muur met optrekkend vocht ge├»njecteerd wordt. De cream gaat vervolgens aan de slag om het vocht in de muur te behandelen. Hoeveel Vochtstop precies nodig is, is afhankelijk van de muurdikte en aantal vierkante meters. Meer informatie : Bel of mail ons.

Voor het uitvoeren van scheursherstel, werken wij met de producten van ABC ADAMAS.  Hiermee zijn wij in staat duurzaam en onzichtbaar, gevel scheuren op effecive wijze te herstellen.

De wapening van roestvast staal (het zogenaamde spiraalanker) kan achteraf in bestaand metselwerk worden aangebracht. De betreffende voegen moeten daarvoor worden uitgeslepen.